Virolahden Sammon palkitsemisia ja huomioita jalkapallotoiminnalle

Virolahden Sammon palkitsemisia ja huomioita jalkapallotoiminnalle

Sammon talolla Virojoella torstaina (3.12.2009) palkittiin perinteisesti parhaita urheilullisia suorituksia 2009. ViSan jalkapallotoiminnan valmennuspäällikkö Timo Hasu palkittiin vuoden vetäjänä. Timo aloitti 20 vuotta sitten Myllykosken Pallossa valmentamisen ja on suorittanut jalkapallon A-valmentajan pätevyyden vuosien varrella. Jo useamman kesän aikana hän on ohjannut ViSa jalkapallojunioreita ja valmensi D13-poikien joukkuetta menestykseen tämän kesän futispelissä. D13- joukkueen lisäksi Timo ohjasi muidenkin ViSan junnujoukkueiden harjoituksia, sen minkä ehti.

Sammon parhaan junioriurheilijan palkinnon saivat ViSa D-13 ikäiset jalkapalloilijat. Joukkue voitti kaudella SPL:n Kaakkois-Suomen piirin ikäluokkansa länsilohkon, ja pelasi syyskierroksen jalkapallopelit ilman ainuttakaan tappiota. Joukkueeseen kuului seitsemäntoista aktiivista miehikkäläläistä ja virolahtelaista nuorta jalkapalloilijaa. Poikien menestyksen taustalla olivat, valmentaja Timo Hasu ja joukkueenjohtaja Aimo Suomalainen.

Jalkapallojaoston puheenjohtaja Markku Kiukas palkittiin monivuotisesta jalkapalloilun hyväksi tehdystä ansiokkaasta toiminnasta. Siihen liittyvinä mm. useiden erilaisten liikunnallisten turnaustapahtumien organisoinnit ja järjestelyt usean vuoden ajalta. Lisäksi hän toimi yhtenä ViSan futistoiminnan alulle panijana 20 vuotta sitten.

Kesän aikana Virojoen koulun kentän hiekkatekonurmen talkooporukoille Sampo myönsi 500 euron arvoisen rahalahjoituksen tärkeästä ja merkittävästä mattojen puistelu - ja levitystyöstä. Junioreiden vanhemmat ja miespelaajat ovat uurastaneet kesän aikana yli 350 talkootuntia. Tekonurmea on levitettynä noin 3500 neliömetriä, mutta materiaalin loputtua kesken jäi 1000 neliömetriä vielä ensi kevään talkoiltavaksi.