Kymenlaakson Liikunta palkitsi liikuttajia kaakonkulmaltakin

Kymenlaakson Liikunta palkitsi liikuttajia kaakonkulmaltakin

Kymenlaakson Liikunta ry järjesti yhteistyössä Kymenlaakson Liiton kanssa perjantaina (16.2.07) maakunnallisen liikunnan ja urheilijoiden palkitsemistilaisuuden Kotkan Höyrypanimolla. Menestyneiden urheilijoiden lisäksi tilaisuudessa palkittiin eri kuntien liikuttajia.

Miehikkäläläisten liikuttajapalkinnon sai Pasi Peltola. Hän on toiminut usean vuoden ajan Miehikkälän Vilkkaan palloilujaoston puheenjohtajana ja liikuttanut ahkerasti lapsi- ja nuorisoryhmiä.

Virolahtelaisena liikuttajana palkittiin Markku Kiukas, joka pitkään on organisoinut ja ollut käynnistämässä Virolahden Sammon jalkapallotoimintaa sekä vastannut Virolahden Tennisseuran puitteissa sulkapallotoiminnasta ja miesten aktiivikuntoilijoiden salibandystä. Lisäksi hän on ollut monien puulaakiaktiviteettien liikkeelle panevana voimana. Vuoden urheilijan palkinnon sai Valkealan Kajon pikajuoksija Visa Hongisto ja vuoden valmentajana palkittiin hänen valmentajansa Kai Kepsu. Vuoden kymenlaaksolaisjoukkueena palkittiin Vehkalahden Veikkojen suunnistusjoukkue.

Katso lisää www.kymli.net