ViSan nappulat osallistuivat Saimaa Turnaukseen

ViSan nappulat osallistuivat Saimaa Turnaukseen

Virolahden Sammon nuorin harrastajaryhmä G-7 nappulat päättivät futiskautensa viikonlopulla Lappeenrannassa, Saimaa Turnauksessa. Turnaus on yksi maan suurimmista juniorifutistapahtumista, sillä mukana oli 145 joukkuetta 13 eri sarjassa, nuorimmat F-9 ja vanhimmat B-18 ikäluokkaa. Kahden päivän aikana pelattiin sään suosimina kaikkiaan 353 ottelua 31 kentällä. Turnauksessa joukkueet pelaavat seuraavan kauden ikäluokkajaolla.

 

ViSan Nappulat Saimaa Turnauksessa
ViSan nappulat osallistuivat Saimaa Turnaukseen joukkueella Jesse Luukas, Eemeli Huotari, Niko Savolainen, Nikke Tielinen, Joni Kuntsi, Niko Krouvi ja Henri Rahkonen sekä edessä Tony Mertala, Can Celik, Atte Kummelus ja Anton Ylä-Kotola. Joukkueen valmentajana Pekka Mertala

ViSan G-7 nappulajoukkueen pelaajat ovat 7-8 ikäisiä futisharrastajia Miehikkälästä, Ylämaalta ja Virolahdelta. Joukkue osallistui turnauksen nuorimpaan F-9 sarjaan, josta molempien päivien antina oli yksi voitettu peli. Menestys oli erittäinkin hyvä kun ottaa huomioon, että suurin osa ViSa nappuloista oli vuoden nuorempia kuin vastustajina olleet kaupunkijoukkueiden pelaajat.

 

Hyvien pelien lisäksi ViSan joukkueen kotiin tuotavana oli Unicef- haastekeräykseen osallistuneiden kesken arvottu SPL:n lahjoittama jalkapallo, joka on varustettu Suomen miesten maajoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla.

 

F-9 SARJAN OTTELUTTULOKSIA

La 29.9

IPS Arsena   - ViSa       0-3
MP/1      - ViSa       8-1
ViSa      - PEPO keltaiset  3-4

Su 30.9

IPS Liverpool - ViSa       0-1
ViSa      - FC Kasiysi    1-8

Nuorimmissa sarjoissa otteluista ei pidetty sarjataulukoita.