Sählyturnaukseen joukkueita ympäri kaakonkulmaa

Sählyturnaukseen joukkueita ympäri kaakonkulmaa

Kaakonkulmalaisten aikuisiän salibandyharrastajien perinteiseen sählyturnaukseen Virojoen koulun liikuntasalilla osallistuu 10 joukkuetta tulevana lauantaina (15.3-08). Turnaukseen osallistuvat joukkueet tulevat Miehikkälästä, Ylämaalta ja Virolahdelta. Toista kertaa turnausvoitoista pelataan kahdessa eri sarjassa eli sportti- ja kuntosarjassa. Sporttisarja on tarkoitettu enempi aktiiviharrastajille, joita ilmoittautui sarjaan kuusi joukkuetta. Kuntosarja on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuntoileville kaveri- ja työporukoille, joita uskaltautui mukaan neljä joukkuetta. Sarjojen välillä on myöskin eroja kenttäpelaajien määrissä ja lisenssipelaajien rajoitteissa. Turnauksessa noudatetaan pääosin virallisia salibandysääntöjä. Olennaisimpia poikkeamia on salin pienuudesta johtuen, että pelipallon ylittäessä kentän laidan ja sen heti palautuessa seinästä kentälle, peliä ei katkaista vaan se saa jatkua. Otteluaika on juokseva 17 minuuttia.

Sählyturnauksen ottelut alkavat varttia vaille yksitoista kuntosarjan peleillä. Avausottelussa kohtaavat Legendan ja Pultsarien sählyjoukkueet. Ja heti tämän jälkeen ovat pelivuorossa Kaakon Kädettömien ja Red Devilsin välinen kohtaaminen. Kuntosarja pelataan niin sanotusti yksinkertaisena sarjana eli jokainen joukkue kohtaa toisensa.

Sporttisarjan kahden alkusarjan ottelut alkavat heti kuntosarjan voittajajoukkueen palkitsemisen jälkeen kello 13. Alkusarjan A-lohkon ensimmäisessä ottelussa Lenkkimakkaran joukkue kohtaa Kaakon Helmet joukkueen. Lohkon jatkopaikoista kolmantena pelaavan joukkueen nimi on Ihan Sama. B-lohkon alkusarjassa pelaavat puolustava mestarijoukkue Määzik sekä RaKlan ja Rajan joukkueet. Sporttisarja huipentuu semifinaalien voittajien väliseen mestaruusotteluun kello 16.30 alkaen. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan jännittäviä ja vauhdikkaita pelejä.

Otteluohjelmat
Kuntosarja
Sporttisarja