Sählyturnaukseen osallistuu ennätysmäärä harrastajia

Sählyturnaukseen osallistuu ennätysmäärä harrastajia

Kaakonkulmalaisten salibandyharrastajien perinteiseen sählyturnaukseen Virojoen koulun liikuntasalilla osallistuu ennätykselliset 11 joukkuetta tulevana lauantaina. Ensimmäistä kertaa turnausvoitoista pelataan kahdessa eri sarjassa eli sportti- ja kuntosarjassa. Sporttisarja on tarkoitettu enempi aktiiviharrastajille, joita ilmoittautui sarjaan kuusi joukkuetta. Kuntosarja uutuutena on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuntoileville kaveriporukoille, joita ilahduttavasti viisi joukkuetta osallistuu sarjaansa. Sarjojen välillä on myöskin eroja kenttäpelaajien määrissä ja lisenssipelaajien rajoitteissa. Turnauksessa noudatetaan pääosin virallisia salibandysääntöjä. Olennaisimpia poikkeamia on salin pienuudesta johtuen, että pelipallon ylittäessä kentän laidan ja sen heti palautuessa seinästä kentälle, peliä ei katkaista vaan se saa jatkua. Otteluaika on juokseva 17 minuuttia.

Sählyturnauksen ottelut alkavat kello 9.30 sporttisarjan A-lohkon joukkueiden pelillä Raja vastaan Keskialueen Banaanit, kolmas joukkue lohkossa on Määzik. Heti edellisen ottelun jälkeen kohtaavat B-lohkon ensimmäisessä ottelussa Kuoropoikien ja Ilmanmäen Palon joukkueet. Kolmantena lohkon jatkopaikoista pelaa RaKlan joukkue.

Kun sporttisarjan alkulohkon pelit saadaan päätökseen, alkavat kuntosarjan pelit klo 12 ottelulla Saumattomat Sukkahousut vastaan Tahmalavat. Seuraavassa ottelussa pelaavat Kaakon Kädettömät vastaan Straight Line. Viides kuntosarjassa pelaava sählyjoukkue on Rattopojat Oy. Kuntosarjan päättymisen ja sen voittajajoukkueen palkitsemisen jälkeen turnaustapahtuma jatkuu klo 15.30 sporttisarjan semifinaalipeleillä. Sählyturnaus huipentuu kello 17 sporttisarjan voittajajoukkueen palkitsemiseen.

Otteluohjelmat:
Kuntosarja
Sport-sarja

Turnauksen säännöt