Rajan joukkue uusi tossupallomestaruuden.

Rajan joukkue uusi tossupallomestaruuden.

Mestaruusjoukkueessa pelasivat: Kimmo Petäjälehto (maalivahti), Aki Kuoppala, Pekka Niiranen, Pekka Heikkilä, Mikko Tylli, Saku Husu ja Joona Värri.

Lauantaina 5.3 pelattiin Virojoen kaukalolla perinteinen tossupalloturnaus. Vuodesta 1986 alkaen kiertäneestä mestaruuspokaalista kisaili tänä vuonna neljä joukkuetta. ZSKA Ravijoki (vuosien -00,-01,-04,-07,-09 mestari) Ravijoelta, Happohyökkäys (-97,-98,-03 mestari ) Klamilan suunnalta, Raja(-05,-10 mestari) Vaalimaalla passeja tarkastavista rajamiehistä ja Mattolaituri, joka koostui pääosin Miehikkälän Vilkkaassa salibandya pelaavista nuorista miehistä.

Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana, jolloin kaikki joukkueet kohtasivat toisensa. Turnauksen viimeisestä pelistä Raja- ZSKA Ravijoki muodostui kuitenkin finaali, kun molemmilla oli aiemmista otteluista vain voittoja. Keskinäinen peli tulisi siis ratkaisemaan mestaruuden! "Finaalissa" pelattiinkin huomattavasti tarkempaa peliä kuin päivän aiemmissa otteluissa ja maalintekopaikat oli vähissä. Aurinko oli tehnyt tässä vaiheessa päivää jäästä jo todella liukkaan. Ravijoki hallitsi ottelua hienokseltaan, mutta läpi turnauksen kurinalaisesti pelannut Raja ei ollut yllätettävissä.

Tiukan finaalin jälkeen mestaruuspokaaliin kaiverretaan viime vuoden tapaan siis: Raja. ZSKA Ravijoki oli toinen, Mattolaituri kolmas ja Happohyökkäys jäi tänä vuonna jumbosijalle.

Mestaruusjoukkueessa pelasivat: Kimmo Petäjälehto (maalissa), Aki Kuoppala, Pekka Niiranen, Pekka Heikkilä, Mikko Tylli, Saku Husu ja Joona Värri.

 

Ottelutulokset:

ZSKA Ravijoki- Happohyökkäys 4-2
Raja- Mattolaituri 4-2
Mattolaituri- ZSKA Ravijoki 1-6
Happohyökkäys- Raja 2-6
Mattolaituri- Happohyökkäys 3-2
ZSKA Ravijoki- Raja 1-2

 

Turnauksen parhaat maalintekijät:

Antti Punkkinen (ZSKA Ravijoki) 7maalia
Sasu Kiviharju (Mattolaituri) 4maalia
Joona Värri, Mikko Tylli, Pekka Heikkilä, Saku Husu (Raja) 3maalia.