Juniorijalkapalloilijoiden Vellicup kutsuturnaus 17.7. 2010 (otteluohjelma)

Juniorijalkapalloilijoiden Vellicup kutsuturnaus 17.7. 2010 (otteluohjelma)

» Otteluohjelma 

Perinteinen juniorijalkapallon Vellicup kutsuturnaus pelataan lauantaina 17.7 klo 13 alkaen Virojoen koulun nurmikentällä. Turnaus pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti vain kahdessa ikäluokassa. Nuorimpaan ikäluokkaan F8-juoreihin on kutsuttu ViSa:n lisäksi joukkueet Haminan Pallo Kissoista ja Luumäen Pojista. F8-juniorit ovat iältään 7-8 vuotiaita.

Toinen turnauksessa pelaava ikäluokka on E10-juniorit. Tähän sarjaan on kutsuttu Virolahden Sammon E10 poikajoukkueen lisäksi ViSa:n TD12 tyttöjoukkue ja Haminan Pallo Kissojen joukkue. E10-juniorit ovat iältään 9-10 vuotiaita, tyttöjoukkueet voivat olla pari vuotta vanhempia. Otteluaika on 2*15 minuuttia ja pelataan 7 vastaan 7 joukkuein.

Turnaus pelit päättyvät noin klo 15.30 jonka jälkeen välittömästi alkaa voittajajoukkueiden ja tsempparipelaajien pokaalien jako. Jännittävien futispelien ohella yleisölle on tarjolla arpajaiset ja hyvät kioskipalvelut . Pelien lisäksi on mahdollista seurata kentän ohi juostavaa Raja ½- maratonia, jonka juoksiat alkavat saapua maaliin noin klo 13.20 alkaen. Paikalle saapuvien pelaajien ja katsojien on syytä huomioida että Raja1/2- maratonin takia on Rantatie ja Oikotie suljettu 11:30-12:15 välisen ajan. Vellicupin pysäköintialue on Virojoen Koulun ja pallokentän valisellä alueella.

Tervetuloa!