Juniorifutaajien Vellicup- kutsuturnaus lauantaina 11.7.2009

Juniorifutaajien Vellicup- kutsuturnaus lauantaina 11.7.2009

Perinteinen Vellicup- juniorijalkapallon kutsuturnaus futaillaan lauantaina puolen päivän jälkeen yhtäaikaisesti Virojoen koulun hiekkakentällä ja kirjaston nurmikolla. Hiekkatekonurmikenttä ei vielä ole pelikunnossa, mutta asennustöitä on talkoiltu futisväen voimin jo muutaman päivän ja illan aikana.

Turnaustapahtumaa pelataan kolmessa juniorien ikäluokassa. Pienimmät G7- nappulafutaajat ovat 6-7vuoden ikäisiä harrastajia. Tapahtuman kaksi muuta sarjaa ovat F9- juniorit, jotka 8-9 vuotiaita iältään sekä E11 - juniorisarja eli 10-11 ikäisiä, tässä sarjassa tyttöfutaajat saavat olla pari vuotta vanhempia. Virolahden Sammon juniorijoukkueiden vastustajiksi on kutsuttu vierasjoukkueita Haminan PalloKissoista ja Luumäen Pojista.

Turnauksen avausottelut aloitetaan klo 12.20 F9-juniorisarjan peleillä, jossa pelaavat kaksi haminalaisjoukkuetta HaPK, Tykit ja HaPK, Kanuunat sekä paikalliset futisjoukkueet ViSa F9-juniorit ja ViSa TE11- tytöt. Edellisten avauspelien jälkeen klo 13 nähdään ehkä päivän jännittävin futispeli eli pienimpien G7-nappuloiden ystävyysottelu, jossa ViSan nappulat kohtaavat HaPK:n vastaavan ikäiset ”Litmaset” Samaan aikaan nappulapelin kanssa käynnistyy myös E11-sarja, jossa ViSan turnausvastustajina ovat HaPK:n ja LuPon juniorijoukkueet.

Kolmen tunnin turnauspelien jälkeen noin klo 15.30 huipentuu tapahtuma voittajajoukkueiden ja tsempparipelaajien pokaalien jakoon. Hauskojen ja jännittävien futispelien lisäksi yleisölle on tarjolla hyvät kioskipalvelut.

Lisätietoja p. 050 568 3862/Markku.