Tossupalloturnaus keräsi ennätysmäärän joukkueita

Tossupalloturnaus keräsi ennätysmäärän joukkueita

 Ystävänpäivänä tossupalloturnaus keräsi ennätykselliset 7 juokkuetta pelaamaan turnausvoitosta. Alkusarjan pelit pelattiin kahdessa lohkossa, joista 2 parasta pääsi semifinaaleihin ja niiden voittajat finaaliin.

Virojoen monitoimikentän kaukalolla nähtiin kaikkiaan 14 ottelua. Tasaisin ottelu oli semifinaali Rajan ja Ravijoen ZSKA:n välillä, josta voittaja ratkaistiin rangaistuslaukauksilla varsinaisen peliajan päätyttyä tasatulokseen 2-2. ZSKA:n Punkkiset ratkaisivat voiton taiturimaisilla maaleilla Ravijokelaisille.

Finaalissa kohtasivat Happohyökkäys Klamilasta ja ZSKA Ravijoki. Voitto oli jo Klamilalaisten käsissä, he johtivat finaalia 4-0 kun 5 minuuttia oli peliaikaa jäljellä. ZSKA sai kuitenkin uuden vaihteen pelii ja viimeistey oli jälleen rautaista, 6 maalia viidessä minuutissa ja finaali päättyi 4-6 ZSKA:n voittoon.

Turnakseen oli ilmoittautunut myös kaksi ns. uutta joukkuetta Tahmalavat ja VPK Virojoki. Jälkimmäisen joukkueen riveissä nähtiin myös muutama nais-pelaaja. Turnaus oli myös sään puolesta onnistunut.

Turnauksen järjestäjä (jalkapallomiehet) kiittelivät joukkueita runsaasta osanotosta ja reilusta pelistä. Toivottavasti ensi vuonnakin löytyy joukkueita tossupalloilemaan. 

» Tulokset